2024/03/19

 

TARYBOS POSĖDYJE SUSIKIRTO NUOMONĖS DĖL AUDITO

Kupiškio rajono tarybos posėdyje gruodžio 19 dieną pirmą kartą dalyvavo Kupiškio ligoninės direktorius Antanas Zadorožnas, nes svarstyti ir jo vadovaujamos įstaigos reikalai. Autorės nuotrauka

Gruodžio 19 dieną vyko paskutinis šiais metais Kupiškio rajono tarybos posėdis. Į jį susirinko visi Tarybos nariai.

Nereikėjo nė dviejų valandų apsvarstyti per 20 darbotvarkės klausimų. Posėdžio pabaigoje laikinasis meras Algirdas Notkus Tarybos nariams palinkėjo gražių švenčių ir sėkmingų ateinančių metų ir paskelbė, kad ta proga jiems skirtos dovanėlės – kalendoriai ir darbo knygos.

Šiame posėdyje pirmą kartą dalyvavo naujas Kupiškio ligoninės direktorius Antanas Zadorožnas.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Posėdis neapsiėjo be tradicinio nesantaikos šešėlio tarp Savivaldybės kontrolierės ir jos oponentų. Ši priešprieša išryškėjo svarstant A. Zadorožno prašymą atlikti neplanuotą Kupiškio ligoninės 2019 metų finansinį (teisėtumo) auditą.

A. Notkus paaiškino, kad toks ligoninės direktoriaus prašymas susijęs su tuo, kad jis pradėdamas vadovauti šiai įstaigai, nori žinoti, kokia yra finansinė ligoninės padėtis, kad neprisiimtų kokių nors senų problemų. Prie šio paaiškinimo Kupiškio ligoninės vadovas nieko nebenorėjo daugiau pridurti.

Skaitykite gruodžio 21 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Matyt tarybos nariams pasiūlymas dėl audito buvo netikėtas. Veideliai nuotraukoje daug ką pasako.

  • Labiausiai tai gaila ligoninės direktoriaus. Jis net nežino tarp kokių bebrų papuolė.

    • 10 balsavusių už audito atlikimą tik nebijo nušalinto ponulio, o kiti bailiai.Nors visi žino,kad auditas yra būtinas.O gal ir prie ligoninės nagus prikišo.Gėda.

  • Didysis skaidruolis pareiškė nepasitikėjimą Kažin, kad jam pačiam pasitikrinus tą pasitikėjimą, koks rezultatas gautųsi?

Rekomenduojami video