2024/04/25

 

GERIAUSIOS PLANŠETĖS ŠIUO METU

Planšetiniai kompiuteriai šiandien nėra tokie aktualūs, kaip kad buvo planuojama atsiradus pirmosioms planšetėms. Jas stipriai pranoko išmanieji telefonai, todėl planšetės liko tik kaip atsarginis prietaisas namuose. Vis dėlto, planšetės yra puikios žiūrint filmus, skaitant naujienas bei žaidžiant kai kuriuos žaidimus. Todėl gamintojai deda dideles pastangas gamindami naujus planšečių modelius ir štai keletas geriausių modelių, kuriuos galite įsigyti jau dabar.

Apple iPad 10.2

Tai pats geriausias pasirinkimas daugeliui vartotojų. Nors šis 2019 metų modelis naudoja tokį patį procesorių, kaip ir 2018 modelis – to pilnai pakanka visiems jūsų kasdieniams poreikiams patenkinti.

Apple iPad 10.2 naudoja 10.2 colio įstrižainės ekraną su 1620×2160 įstrižaine. Prie šios planšetės galima papildomai įsigyti ir Apple klaviatūrą, todėl galimi net ir įvairūs rašymo darbai. Vienas pagrindinių šio modelio trūkumų yra atstumas tarp ekrano ir stiklo – norėtųsi, kad ekranas būtų šiek tiek arčiau vien dėl estetikos, tačiau viskas veikia puikiai.

Apple iPad Pro

Norintiems pačių geriausių parametrų ir maksimalaus našumo – Apple iPad Pro yra nepralenkiamas. Tai yra pats galingiausias Apple planšetinis kompiuteris su A12X Bionic procesoriumi ir milžiniška ekrano raiška. O ekrano įstrižainė gali būti 11 arba 12.9 colio, pasirinktinai.

Už šį prietaisą teks sumokėti virš 1000 eurų, o tiek darbų, kaip naudojant nešiojamą kompiuterį, vis tiek nebus galima atlikti. Tačiau programuotojams, nuotraukų tvarkytojams ar su grafika dirbantiems žmonėms ši planšetė yra tiesiog ideali.

Samsung Galaxy Tab S6

Vieniems „prie širdies“ Apple, kitiems – Android produkcija. Jeigu pastarasis pasirinkimas jums patinka labiau, tai jums taip pat patiks ir Samsung Galaxy Tab S6. Tai yra pats naujausias atsakas į Apple iPad. Galaxy Tab S6 yra pakankamai galingas, kad patenkintų visus jūsų poreikius, turi nuostabios raiškos 10.5 colio įstrižainės ekraną ir begalę programėlių ir galimybių, kaip ir kiekvienas Android prietaisas.

Tačiau šio modelio kaina vis dar ganėtinai „išpūsta“, todėl jeigu nejaučiate poreikio turėti paties naujausio modelio, siūlome pabandyti Tab S4 arba Tab S5e modelius – jie šiek tiek silpnesni, senesni, tačiau kone per pusę pigesni.

Dar daugiau planšetinių kompiuterių

Mūsų išvardintos planšetės geriausios atrodo mums, tačiau galbūt jūs ieškote didžiausio, o gal pigiausio modelio? Bet kokiu atveju, įvairiausių rūšių planšetės yra siūlomos internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt – apsilankykite ir sužinokite daugiau!

Inf. šaltinis INFINITUM AGENCY

Užs.Nr.1762

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video