2024/04/18

 

GANDAI DĖL APSINUODIJIMO NEPASITVIRTINO

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Virusai neaplenkia nei suaugusių žmonių, nei pačių mažiausių – ikimokyklinio amžiaus vaikų. Interneto erdvėje pasklidusi informacija, kad neva Kupiškio vaikų lopšelyje-darželyje „Obelėlė“ tiekiamu maistu apsinuodijo didžioji dalis ugdymo įstaigą lankančių vaikų, privertė suabejoti tėvus maisto kokybe ir darželio higiena. Kiti komentatoriai teigė, kad čia kaltas virusų sezonas.

Tad koks šiuo metu vaikų sergamumas šioje ir kitose Kupiškio ikimokyklinio ugdymo įstaigose?

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Persivalgė saldumynų

Kupiškio vaikų lopšelio-darželio „Obelėlė“ direktorė Danguolė Koženiauskienė su nemalonumu prisiminė praėjusią savaitę, kai į vieną darželio grupę dėl ligos neatėjo 12 vaikų. Gruodžio 4 dieną „Kupiškėnų minčių“ interneto puslapių pašnekesiuose parašytas komentaras, kad neva pupelių kotletais apsinuodijo 80 procentų vaikų lopšelio-darželio vaikų, pasirodė kaip pikto linkinčio žmogaus gandas.

Skaitykite gruodžio 10 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Apsnuodyti galima netik darzelyje bet ir perkant maista is prekybcentriu. Isitikinau

  • „Su nemalonumu prisiminė“, kaip ir miestelėnai. Pasklido gandas, oficialios informacijos sulaukėm tik dabar. Puiku, kad ten tik išgalvotas niekalas, o jei iš tikro? Irgi reaguotų visą savaitę? Ar sunku buvo atsakyti miestelėnams iš karto? Daugiau bendravimo – daugiau pasitikėjimo.

    • Pirmoj vietoj rėkė čia visi gudruoliai, nu reiškit savo nuonuone!! šito užkampio pletkininkai nagai nenusilupo nuo grojimo klavišais?? Degradavus publika!!

      • Pritariu, 100%. Bet jei galėtum, paaiškink, ką čia ką tik parašei?

Rekomenduojami video