2024/04/24

 

KAIP IŠSIRINKTI ELEKTRINĘ VIRYKLĘ?

Elektrinių viryklių pasirinkimas šiuo metu yra tikrai labai platus: tuo galėsite įsitikinti užsukę į parduotuvę  https://pigu.lt/lt/buitine-technika-ir-elektronika/virtuves-technika/elektrines-virykles. Visuomet yra siekiama, kad naudojama viryklė būtų pakankamai funkcionali ir atitiktų tam tikrus svarbiausius poreikius, todėl renkantis tinkamiausią techniką nereikėtų skubėti. Jei atkreipsite dėmesį į keletą svarbiausių kriterijų, išsirinkti tinkamą viryklę bus galima gerokai paprasčiau, taigi, į ką pravartu atsižvelgti?

Elektrinės viryklės matmenys

Renkantis naują elektrinę viryklę įprastai jau yra žinoma, kokie turėtų būti jos matmenys, tad rasti tinkamiausią pasirinkimą galėsite atsižvelgę į šį kriterijų. Standartinis elektrinių viryklių aukštis yra 85 cm, tačiau jų plotis gali labai varijuoti. Jei jau esate numatę, kur statysite elektrinę viryklę, rasti patį tinkamiausią pasirinkimą tikrai nebus labai sudėtinga.

Kiek pinigų skirsite viryklės įsigijimui?

Gana dažnai yra ieškoma, kur elektrinės viryklės yra parduodamos pačiomis palankiausiomis kainomis, tad tikrai nesuklysite, jei nuspręsite apsilankyti šioje internetinėje parduotuvėje: https://pigu.lt/lt/buitine-technika. Čia elektrinės viryklės bei kita buitinė technika yra parduodama tikrai palankiomis kainomis, todėl jūs turėsite galimybę sutaupyti tikrai nemažai pinigų.

Kaitlentės tipas

Elektrinių viryklių kaitlentės gali būti kelių skirtingų tipų: tai gali būti apvalios formos tradiciniai ketaus elementai, viryklės su stiklo keramikos paviršiumi, elektrinės indukcinės kaitlentės, ir t.t. Paskutiniu metu vis didesnio populiarumo sulaukia indukcinės viryklės, kurios džiugina saugumu, paprastu valymu bei efektyvumu. Vis dėlto, svarbu žinoti, kad naudojant indukcinę viryklę yra tinkami ne visi puodai, todėl tai gali reikšti papildomas išlaidas.

Viryklės gamintojas

Elektrines virykles siūlo ne taip ir mažai gamintojų, todėl visada yra pravartu pasidomėti, kurie jų yra sulaukę pačių palankiausių įvertinimų. Jei tam tikrų prekinių ženklų buitinę techniką yra tekę išbandyti anksčiau, tikėtina, kad jau būsite susidarę tam tikrą nuomonę apie įvairius gamintojus, ir tai jums padės paprasčiau priimti sprendimą. Taip pat visada yra galimybė pasidomėti interneto vartotojų atsiliepimais ir rekomendacijomis, ir tai padės susidaryti tam tikrą išankstinę nuomonę.

Elektrinės orkaitės funkcionalumas

Elektrinės orkaitės viena nuo kitos skiriasi ne tik talpa, bet taip pat ir funkcionalumu, todėl pravartu pasidomėti, kokias orkaites turi viena ar kita buitinė technika. Pavyzdžiui, orkaitė gali turėti kelias skirtingas kepimo programas, didelę temperatūros amplitudę, ir t.t. Taip pat vis didesnio susidomėjimo sulaukia viryklės, kurios turi elektrinio grilio funkciją, – tai suteikia galimybę mėgautis tarsi ant laužo keptais maisto produktais.

Viryklės dizainas

Kai siekiama sukurti tikrai jaukią virtuvę, dėmesys krypsta ne vien tik į tinkamų baldų pasirinkimą, bet taip pat ir į tai, ar buitinė technika puikiai derės prie bendro virtuvės vaizdo. Taigi, rinkdamiesi elektrinę viryklę taip pat atkreipkite dėmesį ir į tai, ar ši buitinė technika padės sukurti darnų virtuvės vaizdą.

Benas VARANAUSKAS

Užs. Nr.1491

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video