2024/04/20

 

PALĖVENĖLĖJE SUDEGĖ GARAŽAS

Garažas per gaisrą virto degėsių krūva. Sudegė jame buvę namų apyvokos daiktai: šaldytuvas, baldai, kiti ūkio reikmenys. Gyventojai tvirtino, kad jei naktis būtų buvusi vėjuota, tai kaži ar liepsnos nebūtų palietę jų ir kaimynų namų. Autorės nuotrauka

Garažas per gaisrą virto degėsių krūva. Sudegė jame buvę namų apyvokos daiktai: šaldytuvas, baldai, kiti ūkio reikmenys. Gyventojai tvirtino, kad jei naktis būtų buvusi vėjuota, tai kaži ar liepsnos nebūtų palietę jų ir kaimynų namų.
Autorės nuotrauka

Vėlų trečiadienio vakarą Palėvenėlėje Žvejų g. degė garažas. Pagalbą iškvietė namo šeimininkai. Žmonės pastebėjo, kad namuose dingo elektra. Išėję į lauką namo gyventojai išvydo kieme degantį garažą.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Ugniagesiai-gelbėtojai sureagavo operatyviai ir atvyko per 11 minučių. Nuo smarkių liepsnų ugnies pašvaistė matėsi net kitoje marių pusėje. Be Kupiškio ugniagesių-gelbėtojų, atskubėjo Alizavos ir Žaidelių gaisrininkai. Per pusę valandos sustabdytas ugnies plitimas, o po vidurnakčio gaisras visiškai užgesintas. Baiminantis, kad ugnis gali atsinaujinti, paskutinis ugniagesių-gelbėtojų ekipažas gaisro vietoje budėjo iki paryčių.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Gaisrine issikviete ne namo seiminkai o as visai kitas zmogus is kito kaimo galo,nes pagalbos telefonu kai paskambinau dar niekas nebuvo prisiskambines pasake pranesima gavome aktyvuojame alerma issiunciame masinas ,mano zmona neujusi prie garazo nustebo nes nebuvo niekur nei vieno zmogaus kai dege ,pirmieji atvyko žaideliu gelbetojai ir tikrai daug greiciau nei per 11 minucių.

    • Be Kupiškio ugniagesiu Alizavos uk ir Žaideliu BPC alermavo ir du savanorius ugniagesius kirie taip pat atskubėjo į pagalbą

Rekomenduojami video