2024/03/29

 

ŽUVO UGNIAGESYS-GELBĖTOJAS

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Liepos 17 d. apie 20.50 val. Panevėžio r., kelio Tiltagaliai–Sodeliai 2-ame kilometro ruože, motociklas „Suzuki GSX-R 100“, vairuojamas Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesio-gelbėtojo kupiškėno R. A., gimusio 1997 metais, išvažiavo į priešingą kelio pusę, atsitrenkė į kelio ženklą ir apvirto griovyje. Per eismo įvykį vairuotojas žuvo vietoje.

„Kupiškėnų minčių“ inf.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Prie ko čia profesija? Ne darbe žuvo.

    • Žinai žmogau, nesi vertas būti lietuviu. Iš kur tokia nepagarba žmonėms, pasirinkusiems šią pavojingą, kilnią ir atsakingą profesiją? Ne duokdie, gal kada teks laukti jų pagalbos… Pasidomėk, kokie reikalavimai keliami ugniagesiams
      gelbėtojams ir kokia atsakomybė, rizika paties gyvybei, gal tada atsiras pagarbos bent kiek pagarbos šiai profesijai…

      • Pagarba tikriems ugniagesiams-gelbėtojams, o ne tokiam berazumiui, kuris lakstydamas motociklu buvo grėsmė kitiems vairuotojams. Nevertino nei savo, nei kitų gyvybės. Laimė, kad daugiau niekas nenukentėjo.
        Jau turėjo pamoką toje pačioje vietoje susivartęs. Nepasimokė.

        • Žinai, pasiklausk nuomonės apie žuvusįjį jo paties darbdavio p.Greičiaus, o pačiam siunčiu pačius „geriausius “
          linkėjimus, kokie tik gaili būti… O už berazumystę pats lėk ten, kur tokiems vieta. Ar bent pažinai nukentėjusį
          asmeniškai? Vaikinas buvo mylimas bei gerbiamas kolegų, draugų, kaimynų.O kai pats bukas,tai ir atrodo, kad aplinkui vien tik berazumiai.Labai liūdna, kad turime tokių žmonių, kurie užuot pareiškę užuojautą šeimai, drabsto purvais vaikiną, kuris turėjo didžiulę aistrą motociklams, sportui, sveikam gyvenimo būdui.

          • Man labai sunku yra matyti žmones kurie vietoj to, kad pareikštu užuojautą artimiesiems drabstosi purvais šis amžina atilsi vaikinas turėjo daug svajonių šiam gyvenime, daug jų buvo ir pasiekes. BUVO puikus Ugniagesys gelbėtojas, Žmogui kuris nedirba šio darbo nesuprast kuo mes kiekvieną diena rizikuojam IP 255 “savininkui“ linkiu, kad netektu pas jį vykti!.

  • Labai gaila tokio jauno zmogaus. Uzuojauta seimai.

    • Šeimos vardu dėkoju Jums už pareikštą užuojautą. Te skaudžios netektys nelanko Jūsų ar Jūsų šeimos.

Rekomenduojami video