2024/04/16

 

SPORTO KLUBAI RAJONE – NEEGZISTUOJA?

Jeigu rajone ir veikia sporto klubai, tai nė vienas iš jų nėra pasiskelbęs, jog tai sporto klubas. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Jeigu rajone ir veikia sporto klubai, tai nė vienas iš jų nėra pasiskelbęs, jog tai sporto klubas.
Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Jei rajono gyventojams atrodo, kad jie lankosi sporto klube, tai reikėtų pagalvoti iš naujo. Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) Panevėžio departamento Kupiškio skyrius rajone nėra išdavęs nė vieno sporto klubų veiklos leidimo-higienos paso. Ar tai reiškia, kad sveikos gyvensenos propaguotojai ir specialistai tuos pačius dalykus vadina skirtingais vardais?

Audinga SATKŪNAITĖ

Pagal leidimus – nė vieno sporto klubo

Beveik prieš metus „Kupiškėnų mintys“ rašė apie sporto klubų veiklą rajone. Tuomet paaiškėjo, kad sporto klubų, kurie turėtų higienos pasą, Kupiškyje nėra. „Jų gal ir yra, bet rajono sporto klubai labai manipuliuoja, pasivadina šokių, aerobikos, sveikatingumo studijomis ir higienos pasų pas mus nesikreipia. Leidimai-higienos pasai yra išduodami būtent sporto klubams, tad tais pavadinimais ir gudraujama“, – tada tvirtino NVSC Panevėžio departamento Kupiškio skyriaus vyresnioji specialistė Rima Apšegienė.

Situacija per minėtą laiką dar nepasikeitė.

R. Apšegienė sakė, kad jeigu rajone ir veikia sporto klubai, tai nė vienas iš jų nėra pasiskelbęs, jog tai sporto klubas. Nė vienas juridinis ar fizinis asmuo dėl sporto klubų veiklos leidimo-higienos paso į skyrių nėra kreipęsis.

Tuo tarpu Panevėžio mieste ir rajone yra 20 sporto klubų fizinių ir juridinių paslaugų teikėjų, kuriems šiai veiklai vykdyti yra išduoti leidimai-higienos pasai. Praėjusiais metais Panevėžio mieste buvo išduoti 3 sporto klubų veiklos leidimai-higienos pasai.

„Į mūsų kontrolę patenka ir leidimas-higienos pasas, išduodamas sporto klubų veiklai, o ne studijai, treniruotėms, šokių mokymui ir pan.“, – paaiškino R. Apšegienė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Nelaimingi žmonės viskuom juk nepatenkinti. 🙂 daugiau pozityvo linkiu visiems.

  • Lankausi sioje treniruociu saleje su dideliu malonumu,nesuprantu,kam cia ir kuriai poniai pavydas bamba drasko?!!!Dziaukites,kad dar yra Kupisky kur galima sportuoti,gerai leisti laika smagioje,draugiskoje aplinkoje su nuostabia trenere!Ar jums negeda regsti visokias intrigas ir skelbti jas viesai jaigu jums sunku savo sedyne pajudinti,tai cia jau jusu problemos sedekit namie,valgykit bandeles ir auginkit svori,mes jusu nelieciam ir maziau pavydekit tiems zmonems kurie noriai lanko treniruotes ir yra patenkinti tiek sportu,tiek trenere!!!Taip kad atsipalaiduokit ir uzsiimkit kuom nors,kad nebutu laiko intrigoms ir pavydui,sekmes intrigantes ir pletkininkes,fuuuuu,kitaip nepasakysi!!!

  • Kupiskyje tik vienas sporto klubas „pozitive gym“. Klubas taip iseina neturi higienos paso?toks ir klubas..nors ko stebetis , “ tokia“ trenere…toks ir klubas

    • Kas ten su ja negerai? Planavau apsilankyt sporto klube, bet, kad jau ir baisu darosi.

    • Kiekviena karta vis stebiuosi iš kur mūsu mažam miestelyje tiek piktu ir viskuom nepatenkintu žmoniu….Kažkas stengiasi ,daro,kuria,bet nepatenkintu visada atsiras.100% garantuoju,kad čia rašančios mergaitės yra nepasitikinčios savimi ir stengiasi žemint kitus.O gal vertėtu tiesiog paprasčiau i viska žiuret ir tiesiog gyvent,sportuot ir džiaugtis viskuom?Žmones!Kažkas stengiasi dėl Jūsu,šypsosi Jums,gyvena ir dirba čia jad Jums duotu kažka gražaus!!!!!Dalindami pykti ir nepasitenkinima Jūs tik žeminat save.Man labai gaila kad nemokam ivertint ir but tolerantiškais.

Rekomenduojami video