2024/03/28

 

SEIMO NARYS RAIMUNDAS MARTINĖLIS KEIČIA FRAKCIJĄ

Seimo narys, išrinktas Sėlos vienmandatėje apygardoje, Raimundas Martinėlis nutarė palikti Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakciją Seime bei prisijungti prie opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos.

„Esu tiesiogiai Rokiškio krašto žmonių išrinktas politikas, todėl vienas svarbiausių mano veiklos principų – tinkamai atstovauti savo apygardos žmonių interesams. Deja, bet dabartinė valdančioji dauguma nesilaiko rinkimų metu deklaruotų savo pažadų ir nevykdo tų darbų, kurių laukė žmonės regionuose, spaudžiamas visuomeninis transliuotojas, užsiiminėjama bereikšmiu asmeninių politinių sąskaitų suvedinėjimu, o tai nebeleidžia tikėtis realių ir konkrečių sprendimų, kurių laukia žmonės. Dabartinė sveikatos apsaugos politika bei ligoninių tinklo pertvarka taip pat yra prastai parengtos, neišdiskutuotos su medikų ir regionų bendruomenėmis. Savo buvimu nenoriu prisidėti prie tokios politikos vykdymo, todėl nusprendžiau pasitraukti iš valdančiosios frakcijos ir prisijungti prie opozicijos“, – teigė Seimo narys Raimundas Martinėlis.

TS-LKD frakcijos seniūnas Gabrielius Landsbergis sveikina tokį Raimundo Martinėlio apsisprendimą bei pabrėžia, kad nedemokratinė politika ir autoritarinis valdymo stilius neturi ilgalaikės perspektyvos.

„Džiaugiuosi ir sveikinu tokį Seimo nario Raimundo Martinėlio apsisprendimą, nes tam reikia ir asmeninės drąsos. Visus paliekančius valstiečių frakciją Seime žmones bandoma vėliau apjuodinti ir šmeižti, todėl ne visi pasiryžta tokiam žingsniui. Pagarba demokratijos principams yra pamatinė vertybė, kurios laikomės savo frakcijoje. Todėl neabejoju, kad toliau dirbdamas su mumis Raimundas Martinėlis erdvės savo nepriklausomumui bei nebebus verčiamas veikti prieš savo principus“, – pabrėžė G. Landsbergis.

Seimo TS-LKD frakcijos inf.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Labai džiugu.Kai mes migoniečiai jį išrinkome,jis atstovavo kitiems.Sveikiname ir linkime sėkmės tolimesnėje veikloje.

  • Sąžiningas žmogus,pagarba jam ir sėkmės darbuose

  • Geriau veliau suprasti negu niekada . Pagarba jam.

  • Šaunuolis, mato kas darosi,pritariu.

  • Gydytojas Raimundas Martinelis i Seima yra isrinktas zmoniu, o ne sarasinis.

Rekomenduojami video