2024/04/19

 

PASKELBTI KANDIDATAI IR JŲ SĄRAŠAI, KURIE DALYVAUS SAVIVALDOS RINKIMUOSE

Vasario 1 d. Vyriausioji rinkimų komisija paskelbė 2019 m. kovo 3 d. savivaldybių tarybų rinkimuose dalyvaujančių kandidatų sąrašus ir kandidatus į savivaldybės tarybos narius-merus.

Sąrašą su biografijomis galima peržiūrėti čia.

Pateiktoje vaizdinėje medžiagoje galima pamatyti išsikėlusių ar iškeltų kandidatų į narius-merus skaičių bei kandidatų sąrašų skaičių tam tikroje norimoje apygardoje.

Kokie žmonės pretenduoja šiais metais tapti rajono Tarybos nariais Kupiškio padangėje rasite čia.

VRK ir „Kupiškėnų minčių“ inf.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kur kitų,partijų,komitetų reklama tik viena partija per laikraštį,feisbuką,komentaruose save taip reklamuoja giria,vėl žada tai NR.6

  • Tai gal pagaliau kas išvardins mero nuveiktus darbus, aš Jums padėsiu:
    I vieta: INTERAKTYVOJI PERĖJA
    II vieta: NEPRIKVIETĖ VERSLO Į KUPIŠKĮ – NĖRA DARBO
    III vieta: ŠIUKŠLIŲ KAINA LIUKSINĖ, T.Y. ALE LABAI MAŽA
    IV vieta: SUKURTAS ŠNIPŲ TINKLAS IŠ PAVALDŽIŲ ĮSTAIGŲ
    V vieta: VISA LIETUVA PLAUKIA Į KUPIŠKĮ DĖL TURIZMO
    galiu tęsti, ar reikia?

    • Hmmm,tiesą pasakius, tai dabartinė autobusų stotis yra geras pasiekimas: pigiai išlaikoma, labai patogioje vietoje. Tai siūlau užskaityti pliusą, nors ir laikiną, kurį skuba panaikinti.

    • Ypač apue šnipus. Girdėjau ir aš, kaip laksto į savivaldybę iš savivaldybei pavaldžių uab’ų, pranešti kas? Ką? Kaip? Kur? Su kuom? Darbuotojai gi žino juos, ir už nugaros jiems juokiasi, kvatoja.

    • Iš ne atliktų darbų sąrašo nereikėtų išmesti ir signataro Apšegos nešimo ant kupros aplink aikštę

  • Kur vyks susitikimas ir kelinta valanda su kandidatais i merus 02.18 d.

  • Gavau kandidato i merus Bardausko lankstinuka , labai nustebino , kad uz ji pasisako gerb. Albinas Vaizmuzis , gerb.Vita Vadoklyte gerb. Jonas Pakalnis . Visi zinom , kad sie zmones yra valstieciai ar jiems prijauciantys, tai jeigu jau jie uz Bardauska tai tik uz ji. Kiti pasisakantieji taip pat ne vien koncervatoriai,turi palaikyma is ivairiausiu zmoniu.Sarasas koncervatoriu tikrai geras, parodo kokie zmones palaiko juos ,o pas kitus – seimos nariai , pavaldiniai , perbegeliai. Rinkimes kupiskenai tik Bardauską.

    • Nu, pakalbino diedukus, parodė dėmesį. Ko gi semnam žmogui bereikia. Ir palaiko saldžiabalsius. Na, o Vadoklytės viršininkę pažįstam irgi. Atsisakius palaikyti, gali ir nebedirbti. Juk kai kam panašiai buvo. Ne, ne, nebalsuosim. Mums Povilas patinka. Nebijo akių į žmogų pakelt kai kalba, pats sau pinigus užsidirba. Tai yra, nepriklausomas kandidatas. Ir apie kerštus negirdėjom kai meru buvo. Tiesa, tada kadencijos vos po du metus tebuvo. O ir laikai buvo kitokie.

    • Tiesa sakant, labai nustebau radus Vitos ir kt. nelabai konservatorisku zmoniu liaupses. Gal ju paprase, o jie negalejo atsisakyti?…

    • Paziurek reklaminiam laikrasty konservu fotke- pusei ju senatvine dimensija, garantuotai.
      Kita puse-pavaldiniai ir ju seimos nariai. Pvz. Aidas ir jo zmona… Is savivaldybes ne vienas… kas paneigs kad ne uz kede? Viena savivaldybes darbuotoja pazistu l.gerai-niekad gyvenime nebuvo konservatore, aplamai partine nebuvo. Tik postas savivaldybes pastate ir bac-politike!

  • Artejant rinkimams, atrodo tarsi musu mieste butu isikures makaronu fabrikas. Visaip bandoma kabinti pazadus-makaronus rinkejams. Bet zmones nepuola tiketi pazadais ir kalbom, o tiki darbais ir kompetencija. Tikrai nekeisime Bardausko i bet koki neaisku pazaduka. Nera ir nesimato tokio is besisiulanciu kandidatu kuris gabesnis ir darbstesnis uz Dainiu.

    • Kiek beprirašysi komentarų? Atsibodai…siaubas
      Eik į aikštę ir rėk 😀 Gal daugiau girdės 😀 .Pasamdyta gal? cha cha cha

    • Nepykite, juk meilė akla. Matyt įsimylėjo Dainių, gražus juk, su AUDI į darbą ir iš darbo, vis pilnyn ir pilnyn, man kiek panašus į mažą storą pingvinuką. Tik prašau neįsižeiskite, man pingvinai labai gražūs gyvūnėliai. Ponia, gal užsirašykite į priėmimą pas merą 🙂

  • H. Orakausko darbai Kupiškyje pradėjo rastis prie Tamošiūno.

  • gerbiamieji , čia ne diskusija , o… ateikite i viešą kandidatų į Merus diskusiją ir pasikalbėkime 🙂 jei ką žiųrėkite skelbimus , kada tai vyks 🙂

    • Hmm, paklausyti kalbų? O kam? Darbus matom. Geriau, nei kalbos. O šita diskusija reikalinga ne kandidatus kalbinti, o miestelėnams tarpusavy pasikalbėti. Puiki vieta. Ir naudos daugiau, nei kandidatų klausyt 😉

    • Ir kad paskui jeigu taptu meru, turetu galimybe kersyti?

  • Ką norit kalbėkite kito pasirinkimo nėra tik už Dainių Bardauską.Visi kiti pretendentai silpni

    • O kuo D.Bardauskas stiprus? Kodėl nesigiria, kad sukasė didelį antkapį Kupiškio baseinui Kraštiečių mikrorajone. Tik va, užmiršo tam antkapį pastatyti 😀 Darbai, kuo dabar jis didžiuojasi, pradėti ankstesnės kadencijos, o tuo metu jie buvo opozicijoje ir daugeliui kas dabar daroma priešinosi. Taigi nėra kuo didžiuotis tuo kas nėra jų dėka pradėta – nėra labai etiška. Kadangi visi žino konservatorių gebėjimu apdergti kitus, pasisavinti kitų nuopelnus, įdarbinti savus, nevisai vykusius specialistus, į savivaldybei pavaldžias įmones, bet tai nieko nuostabaus – tai jų vertybės.

  • Kupiškio miesto vizitinė kortelė – H.Orakausko skulptūros ir puikiai prisimename, kad jos atsirado mero signataro L.Apšegos iniciatyva.

  • Zmones gerieji, pagalvokime. O ar tie buvusieji valdzioje 20 metu iki Bardausko prikure kazkokiu darbo vietu, isgrazino miesta, pritrauke investuotoju ir leido verslams kurtis? Pasikeitimus pamateme ir pajutome tik dabartiniam merui vadovaujant. Niekada Kupiskis dar taip gerai neatrode kaip dabar, todel balsas Dainiui.

    • Tai kur rožninius akinius pirkai? Noriu ir aš. Dar Dariaus ir Girėno gyventojai norėtų. Ir dar tie kur nevalytais šaligatviais griuvinėja. Ir dar kurie į kultūrnamį dėl kainų nebenueina. Dar tie kur turistų laukia nesulaukia… Oi, biznis laukia.

      • Šiandien turėjau ,,malonumą“ iš miesto centro eiti į Kraštiečius. Nei vienas šaligatvis nevalytas, brendi iki gurnų per puraus sniego košę.Po pusantros valandos grįžtu atgal, senokai nebesninga, manau, nors centre bus šaligatviai nuvalyti. Kur tau – nei vienas, išskyrus Vilniaus gatvėje prie gimnazijos.Ir čia, sakot, išgražėjęs Kupiškis… Neprisimenu tokios betvarkės per visą savo gyvenimą. O ir ko norėt – ,,didieji“ juk pėsti nevaikšto…

        • o mes po panevezi pasivaiksciojom siandien. ten irgi nuvalytu saligatviu kaip ir gatviu neradome. cia jau visos lietuvos problema darosi tas keliu nevalymas.

          • O kažkur mirštama iš bado, kažkur vyksta karas… O aš gyvenu Kupiškyje, kupiškėne (beje, Panevėžys, o ypač Lietuva rašomi didžiąja raide).

  • Miesto gyventojui…Apie kokius čia apdovanojimus svaigstat? Pirmas už 130 sukurtų darbo vietų.Kur tos darbo vietos? Gal 20 ir dirba ,bet tik ne mero dėka.Visa Lietuva juokiasi atvažiavę į Kupiškį prašo parodyti,kur čia tiek darbo vietų sukūrė.Dominari gamykla – taigi Jaručio projektas.Antras apdovanojimas už savižudybių prevencijos algoritmo sukūrimą,na ir gi Jarūčio projektas.Labai jau susireikšminęs meras kitų nuopelnus sau prisisavinti.Ant gero įdirbio atėjo merauti.Dar tegul pasako,kad Subačiaus senelių namus pastatė ar ŠV.Kazimiero vaikų namus modernizavo,elingą prie marių ar įrengė poilsiavietės tai buvo viskas Jaručio padaryta,o kokie projektai buvo nepadaryti tai keitėsi meras ir turėjo užbaigti darbus nes tik tada gavom europinius pinigus,bet projektai buvo Jaručio.O ką dabar matom turizmui išvis jokio projekto nepadarė nors buvo žadėjęs prieš anuos rinkimus.Dar juokinga,kad giriasi,jok skolas sumažino.Kiek? Per 4 metus tik 200 tūkst.eurų nuo 5 milijonų. Taigi visas skolas paliko mokėti kitai kadencijai- kitam merui Na ir gudrus. Gėda didžiulė.Bus merų debatai vasario 18 d.tai paklauskite gerb. rinkėjai tegul paaiškina visa šita.

    • Pritariu Jums.

    • 100 proc. teisybe

    • Na vat ir pats „Taip“ patvirtinai, kad Bardauskas sugeba tik skolas gražint, o prieš tai valstiečiai „privarė“ 5 milijonus.Prisimenu kaip rašė spauda-Bardauskui pradėjus dirbt jau po pirmo pusmečio su kreditoriais prieš naujus metus atsiskaitė pusę milijono ir teturėjo tik minimalią skolą, o kad Jaručiui neteko tęst toliau Dominari projekto, tai ir ačiū Dievui, nes Bardauskas sugebėjo išsaugot Kupiškio savivaldybės lėšas pertvarkydamas šį projektą ir pritraukdamas europines lėšas, ko pasekoje parsivežė apdovanojimą. Pamatė gaspadorišką Bardausko ranką ir patys valstiečiai.

    • Tai gal kitą kartą sugalvos svastiką mėlynos spalvos pakabinti ?

  • nyksciai.lt/anyksciuose-prigrezes-skyliu-sieks-mero-posto-kupiskyje

    • Čia gi ne apie teistumą rašo. Tai nesiejama su žmogaus gyvybe… Tik nuostoliai pačiam firmos savininkui.

  • Na va matosi ,kas taškosi purvais ir įžeidinėjimais tik vienos partijos komentatoriai plūstasi komentuoja reklamuoja savo dydijį vadą,o kitos partijos tyli kuklios mandagios ir nežemina ,neniekina nėra arogancijos kitų nuomonei.Sako rėk spjaudikis ugnimi ir busi išgirstas tik kažin ar pasiteisins.O kai paprašom konkrečių darbų sąrašą pateikti ir dingsta visas mandrumas tik aiškina atliktus darbus UAB lygio lemputes susukiojo ir gatves kai kurias sutvarkė tuoj nebebus kam vaikščioti tomis gatvėmis nes miestas tuštėja, ar čia merui tiek už tenka per keturius metus ar čia jo darbas ar kokių komunalininkų mes galvojam,kad jis turi visai kitais darbais užsiimti kaip meras pritraukti naujų investicijų,kad verslas kurtusi atsirastų daugiau darbo vietų gyventojų skaičius padidėtų,o nei kaip dabar jau baigia išsivažinėti darbingi žmonės turizmas klestėtų ,o ar pajudintos šitos sritys kur rezultatai paskelpikit liaupsintojai gal mes nežinom.Laukiam atsakymo.

    • Tai gal, ponas, ir paminėkite tą sąrašą konkrečių darbų kuriuos bent viena partija ar atskiri kandidatai atliko. Ar ir vėl viskas pagal principą : kada išrinksit tada ir pamatysit kiek mes visko padarysim, o ho ho …

  • Jau ką ką moka koncervatoriai daryti, tai komentarus pletkynuose rašyti. Aukščiausias įvertinimas

  • Pagal issilavinima Bardauskas baiges 2 universitetus, Paliulis Siauliu pedagogini, Martinka pedagogini, Cesevicius nesako ka baiges ir anketoje nenurodo. O kur Bardauskas dirbo, visur tvarka ir pasiekimai. Vadovavo jis pensionatui ir si istaiga isvesta iki geriausiu Lietuvoje, atejo i mero pareigas ir irode, kad Kupiskis keiciasi i gera puse. Va cia tai Vadovas.

  • Teisingai, kažkuris komentatorius rašė, kad nereikia pilstytis purvais, bet svarstyti būtinai reikia. Nebalsuosiu už Bardauską ir nebalsuosiu už valstiečus, nes ne ką tepadarė Kupiškio ir jo žmonių labui. Baisiausia, kai proteguojami savi. Nesuprantu kaip taip galima, kaip sovietiniais laikas. Man Bardauskis po jo kadencijos lyg koks pirmasis sekretorius, tarsi saliamonas, viską žino, viską moka ir tik jis vienas pats protingiausias. Labai nedemokratiškas žmogus, greičiau užkietėjęs autokratas. Ir dar kas nepatiko, kad prisiėmė laurus už praeitos valstiečių kadencijos pradėtus darbus. Šįkart suteiksiu balsą komitetui UŽ KUPIŠKIO KRAŠTĄ, juk neveltui susikūrė, manau, kad turi ką pasiūlyt, tiesa visi į debatus 02.18 d.

  • Konkrečius darbus pareikitė. O ne svaičiojimus. Dabus nuo derybų iki pridavimo. Sukurtas dar o vietas saviems irgi paminėsit?

    • Konkrečius darbus + kainas. Kaina yra esminis faktorius, atskiriantis gerą darbą nuo vagystės. Pavyzdžiui: duona už 2€ yra gerai, už 22€ yra sukčiavimas. Taigi – darbai ir skaičiukai. Jokių svaičiojimų apie nuostabiąsias charakterio savybes nebereikia 😀

      • Kokių kainų, viskas įtariu išeikvota. Ar gi neskaitėt Panevėžio krašte (www.panskliautas.lt) istorijos apie Bardauską, Mališauską ir kontrolierę Mažeikienę. Net Jai neduoda informacijos kam ir už kokius nuopelnus buvo paskirti tūkstantiniai priedai. Jūs dar tikitės, kad komentaruose Jums ką pasakys. Auditą reikia atlikti kitaip ten nieko nesužinosi. Nesakys nei kam, nei kiek ir nei už ką skyrė. Meras nurodymus duoda, o finansininkė viską prisiemė ant savo galvos.

        • Bet nebuvo atleista, kad nevykdė pareigų? Keista. Meras ne tik su spauda nebendradarbiauja, bet ir su kontrole?

          • Būtų viršūnė, prisiėmė kitų kaltę ir dar atleido. Čia jau ne tik sąžinės neturėjimas, bet ir nužmogėjimas. Nors, kai pagalvoji, buvo tokių atvejų savivaldybėje. Atleido net ir tokius, nuo kurių jaunystėje Bardauskas per šokius į kaulus gavo.

        • Įtariu, kad yra priežastis slėpti kainas. Aršiai slėpti, svarbi priežastis. Ar klystu?

  • D.Bardausko vadovaujamos komandos rezultatai akivaizdūs.Pasiekimai matosi, parvežti per 4 vadovavimo metus 4 apdovanojimai Kupiškiui, ženkliai sumažintos paliktos valstiečių skolos, ne tik miestas, bet ir visas rajonas atsinaujino, kas kreipėsi pas jį, visi buvo išgirsti ir išklausyti ir pagal galimybes išspręstos iškilusios problemos. Tik jo komandos tęstinumas padės Kupiškiui tapti šiuolaikišku miestu.

    • Kai kam iš senos šutvės matyt ant mazolio užlipo, iš pavaldinių atsakomybės darbui griežčiau pareikalavo, kažką kaip nekompetetingą atleido, kažkam griežtesnį žodį pasakė ar kažką panašaus, tai ir reiškia „nuskriaustieji“ nepasitenkinimus. Kol kas tinkamiausias į merus tai tik Bardauskas. Kaip girdėti, dauguma kupiškėnų bus už jį.

      • Laukit ir tikėkitės, tik kiek aš girdėjau, kaip tik už Bardauską niekas nebalsuos. Nepagarbus žmogus. Tikėkitės, tikėkitės, tik liaudies išmintis byloja, kad viltis durnių motina

Rekomenduojami video