2024/04/19

 

Į DVARO ERDVĘ – IR ŽINOMI ŽMONĖS

Nuo penktadienio iki sekmadienio parodų rūmuose „Litexpo“ šurmuliavo tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur 2019“, kurioje dalyvavo ir Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centras. Prie pastarojo šiais metais prisijungė Adomynės bendruomenė, nešanti mažosios kultūros sostinės vėliavą.

Audinga SATKŪNAITĖ

Prie stendo – ir žinomų žmonių

Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centro l. e. p. direktorė Vaida Laučinavičė pasidžiaugė, kad susidomėjusių Kupiškio kraštu žmonių nemažėja.

„Tikrai sulaukėme didelio dėmesio, netgi iš žymesnių žmonių. Sekmadienį paskutinis stendo svečias iš atpažįstamų veidų buvo Leonardas Pobedonoscevas. Kadangi jis yra lankęsis mūsų krašte, tai jo atsiliepimai apie Kupiškį yra labai šilti. Netgi norėtų dar kartą čia apsilankyti“, – kalbėjo V. Laučinavičė.
Prie Kupiškio krašto stendo taip pat lankėsi verslininkas, kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas-Makalius, kuris paragavo jį sužavėjusių pagrabinių bandelių. V. Laučinavičė su šiuo kelionių ekspertu bendravo jau antrą kartą ir išgirdo dar vieną pažadą atvykti į Kupiškį, kuriame Makalius dar nėra lankęsis.

Pašnekovė patikino, kad Kupiškio krašto stendas sulaukė ir žurnalistų bei kelionių vadovų dėmesio. Todėl atšilus orams planuojama suorganizuoti infoturą žurnalistams, kurie vėliau skleistų žinutę apie Kupiškio kraštą po Lietuvą.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centro nuotr.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video