2024/03/28

 

PROJEKTO „REZERVUOTA JAUNIMUI“ TEMOS

„Kupiškėnų minčių“ interneto svetainėje trečius metus gyvuojantis projektas „Rezervuota jaunimui“ augina savo skaitytoją. Dalyvavome Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondo konkurse ir 2019 metais gavome dalinį finansavimą – 3 500 Eur.

Šių metų projekto „Rezervuota jaunimui“ temos aprėps daug sričių: nuo emigravusių kupiškėnų istorijų iki savitumo paieškų. Pašnekovai bus tie žmonės, kurie išsiskiria iš minios, turi savitą aprangos stilių, drąsų požiūrį į aplinką ir pan.

2019 metai paskelbti Pasaulio lietuvių metais, todėl rašysime straipsnius apie išeivijos bendruomenių kultūrinę veiklą, apie šiuolaikinį jos interpretavimą, papročių tęstinumą. Bendrausime su gimtą kraštą palikusiais jaunuoliais ir rašysime apie jų sėkmes ir nesėkmes, įvairią patirtį.

Šiais metais taip pat publikuosime straipsnius apie žmones, kurių darbinę karjerą ar gyvenimo posūkius lėmė pomėgiai. Tokie pavyzdžiai leis jaunuoliams nebijoti rinktis profesijos, kuri tiesiogiai susijusi su jiems miela ir patrauklia veikla.

Redakcija

Simono Dariaus nuotrauka

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video