2024/03/28

 

KUPIŠKIO TECHNOLOGIJOS IR VERSLO MOKYKLA PAKVIETĖ Į PROFESIJŲ MUGĘ

Praėjusį trečiadienį Kupiškio kultūros centre buvo didelis sujudimas. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla pristatė profesijas, kurias gali įgyti čia besimokantys jaunuoliai. Profesijų mugę mokykla rengia trečią kartą. Į renginį buvo pakviesti rajono bendrojo lavinimo mokyklų mokiniai.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Kaip dailiai statyti ir virinti

Fojė įsitaisė apdailininko-statybininko profesijai atstovaujantys mokiniai. Jie demonstravo, kaip klijuojamos ant vertikalaus ir horizontalaus paviršiaus paprastos ir dekoratyvinės plytelės, kaip klojamas dekoratyvinis tinkas.

Apdailininkų-statybininkų profesijos mokytojas Virginijus Zovė sakė, kad ši profesija Kupiškio technologijos ir verslo mokykloje pati populiariausia.
Autorės nuotraukos

Šios profesijos mokytojas metodininkas Virginijus Zovė sakė, kad netrukus jo mokiniai dalyvaus ir profesinio meistriškumo konkurse Kėdainiuose.

Taip pat jie yra padarę kalėdinį atviruką konkursui, kurį rengia Vilniaus statybos komplektacijos valdyba. Šio konkurso nugalėtojai įgis teisę reklamuoti kai kurių gamintojų statybines medžiagas ir įrankius.

„Apdailininko-statybininko profesija šiuo metu yra pati populiariausia mokykloje. Vien pirmame kurse jos mokosi 27 mokiniai“, – džiaugėsi pašnekovas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video