2024/04/19

 

MUŠTYNIŲ PASEKMĖS – LŪŽIAI

Asociatyvi nuotrauka iš redakcijos archyvo

Nors prasidėjo adventas, bet, pasirodo, šis laikas kai kuriems žmonėms nė motais. Policijos pareigūnai užfiksavo rajone kelis smurto atvejus, įrodančius, kad linksmybės ir jas lydinčios muštynės nesiliauja ir rimties metu.

Audinga SATKŪNAITĖ

Pirmadienį ryte į policijos pareigūnus kreipėsi medicinos darbuotoja, kuri pranešė, kad apžiūrėti atvežtas jaunas vyras su galvos trauma.

Sunkius sužeidimus nukentėjusysis galėjo patirti per muštynes. Policijos suvestinės duomenimis, jį galbūt sumušė trys nežinomi asmenys laikotarpiu nuo gruodžio 1 dienos vakaro iki gruodžio 2 dienos 6 valandos ryto Virbališkių kaime.

25 metų nukentėjusiajam Panevėžio ligoninės priėmimo skyriuje nustatytas nosies ir pakauškaulio lūžimas.

Kupiškio rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkas Darius Totoris sakė, kad šiuo metu tiriamos įvykio aplinkybės. Pasak jo, greitu metu turėtų būti pareikšti įtarimai.

Dar vienas smurto atvejis buvo užfiksuotas antradienį. Šį kartą nukentėjusioji į policijos pareigūnus kreipėsi pati. Moteris pranešė, kad prieš ją, būnant svečiuose pas draugus Dailiūnų kaime, smurtavo pažįstamas asmuo.

Tikėtina, kad konfliktą tarp vyro ir moters galėjo paaštrinti alkoholis, nes ginčas kilo per išgertuvess.

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Tokiu atveju labai tinka vėl prisiminti sita dainele:
    Sukeliau as mustynes, mustynes as kavinej, trenkiau as su bokalu zasinui i galva ir spyriau is kanopos, dabar tai tu zinosi – ko ziuri i panele, i mano bl* mergele…

Rekomenduojami video