2024/03/28

 

SAVIVALDYBEI „AUKSINĖS KRIVŪLĖS“ APDOVANOJIMAS

Minint Lietuvos vietos savivaldos dieną sostinėje „Auksinės krivūlės“ apdovanojimai už ryškiausias iniciatyvas ir darbus praėjusį penktadienį, spalio 12 dieną, įteikti Lietuvos savivaldybėms.

Lietuvos savivaldybių asociacijos (LSA) organizuotame renginyje svarbiausią Lietuvoje savivaldos apdovanojimą 2018 metais pelnė 17 savivaldybių. Tarp jų – ir Kupiškio rajono savivaldybė, apdovanota Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje nominacija „Stipri bendruomenė – stipri Europa“.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

„Auksinės krivūlės“ apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo rajono meras Dainius Bardauskas ir grupė Savivaldybės administracijos darbuotojų.

Pirmadienį pakalbintas D. Bardauskas sakė, kad šiemet kupiškėnai buvo įvertinti už įvairią nevyriausybinių rajono organizacijų projektinę veiklą, pavyzdžiui, sprendžiant neįgaliųjų integracijos, savižudybių prevencijos ir kitas problemas.

„Pernai esame pelnę „Auksinės krivūlės“ nominaciją už gerą valdymo principų diegimą Savivaldybėje. Šiemet džiaugiamės antru apdovanojimu.“

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Tik labai įdomu, kiek priesidejo tas pulkelis moteriškių, dar ir be auktojo išsilavinimo, prie minimo apdovanojimo? yra darbuotojų ,kurie rimtai dirba, o čia tai hihi haha, na merui tinka, dar žinių atneša…. tie nematomi.

  • Tai kad nesigailim,jog balsavom.Seniai bebuvo tiek veiksmo tam apsnūdusiam mūsų miestely. Aikštė tvarkosi,stotis juda,gatvė per kareivines baigta,gatvė link geležinkelio irgi baigiama.O dar juda ir Dariaus ir Girėno,Nėries,Maironio gatvės. Puiku. Gaila,baseinas nepaėjo.

    • Jo veiksmo daug per kadenciją .Ir kaip spėja visus susekti ir darbus padaryt. Tiesiog stachanovietis.

  • Kupiškis pokariniu laikotarpiu turėjo du gerus vadovus. Sovietmečiu tai buvo S.Tamošiūnas, atgavus nepriklausomybę – D. Bardauskas.

    • Ir neprišauk ,,apdovanojimo,, kaip Tamošiūnui už gyvenimo ir darbo nuopelnus. Tas savo galias nukreipdavo ir ne vien žmonių naudai. Jis nėra sektinas pavyzdys, kaip ir visi komunistai.

    • Tikrai, panašus valdymo būdas ir panašūs metodai…

  • Protingo zmogaus protingas ir vadovavimas. Meras yra zmoniu gerbiamas uz sazininga darba del Kupiskio ir kupiskenu. Pasidziaukim, kad esam ivertinti apdovanojimu.

  • Bet mane kaip rinkėją jau prardo. Gailiuosi, kad balsavau. Manau, daug dirba kurdamas įvaizdį, bet ne gerovę žmonėms. Manęs visai nedžiugina tie saldainių popieriukai.

  • Pagaliau įsitikino kupiškėnai, kad mero rinkimuose priėmė teisingą sprendimą. D.Bardausko nubrėžtas tikslas komandai kas metai neša saldžius vaisius. Ketvirti vadovavimo metai kartu su teisingai pasirinkta komanda, to pasekoje- ketvirtas Kupiškiui parvežtas apdovanojimas, beto savivaldybė iš paskutinės vietos tarp savivaldybių ištraukta ženkliai aukščiau.Patys didžiausi sveikinimai.

Rekomenduojami video