2024/04/20

 

RAJONO PROBLEMOS DEDAMOS Į EILĘ

Savivaldybė neretai nuo rajono gyventojų išsakytų problemų bando atsiginti pažadais, bet jų netesybos į paviršių gali iškilti po metų ar dar ilgesnio laiko.

Taip atsitiko ir Aleksandrijos kaimo Miškininkų gatvės apšvietimo problemai. Net ir praėjus vieneriems metams, dalis gatvės toliau skendi tamsoje ir kelia nepatogumų gyventojams. Kas gali garantuoti, kad kebli situacija pasikeis po dar ilgus mėnesius truksiančio laukimo?

Audinga SATKŪNAITĖ

Šią savaitę į redakciją kreipėsi viena Aleksandrijos kaimo gyventoja, kuri priminė įsisenėjusią Miškininkų gatvės apšvietimo problemą.

„Kupiškėnų mintys“ jau rašė, kad prieš keletą metų europinėmis lėšomis buvo įgyvendintas minėtos gatvės apšvietimo projektas, tačiau apšviesta tik dalis gatvės. Tuomet situaciją komentavęs rajono Savivaldybės administracijos Infrastruktūros skyriaus vedėjo pavaduotojas Mažvydas Šalkauskas sakė, kad problemai panaikinti trūktų labai nedaug – vieno ar dviejų šviestuvų.

Anot Aleksandrijos kaimo gyventojos, situacija nepasikeitė ir po metų, nors buvo surinkti gyventojų parašai ir kreiptasi į vietos valdžią, kuri žadėjo, kad problema bus išspręsta. Deja, nieko padaryta nebuvo, o gyventojai ir jų atžalos, turintys pasiekti mokyklas, ankstyvais rytais ir vakarais gyvena tamsos režimu.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video