2024/04/23

 

VYRIAUSYBĖS PRIIMAMAJAME – SPŪSTIES NEBUVO

Vyriausybės kanceliarijos ir ministerijų atstovai po susitikimų su gyventojais aptarė rezultatus ir išgirstas problemas. Autorės nuotrauka

Vyriausybės kanceliarijos ir ministerijų atstovai po susitikimų su gyventojais aptarė rezultatus ir išgirstas problemas.
Autorės nuotrauka

Trečiadienį rajono Savivaldybėje lankėsi Vyriausybės kanceliarijos ir ministerijų atstovai, pasirengę priimti ir konsultuoti vietos gyventojus. Į Vyriausybės priimamąjį ateiti iš anksto buvo užsiregistravę septyni žmonės. Kokias problemas valdžios atstovams išsakė vietos gyventojai?

Audinga SATKŪNAITĖ

Vieniems patarimai, antriems – paaiškinimai

Vyriausybės priimamojo komandą rajono Savivaldybėje sudarė penkių Aplinkos, Sveikatos, Žemės ūkio, Socialinės apsaugos ir darbo, Švietimo ir mokslo ministerijų atstovai, Nacionalinės žemės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos Kupiškio skyriaus vedėja Aušra Uldukienė ir Vyriausybės kanceliarijos Komunikacijos departamento Asmenų aptarnavimo skyriaus patarėja Vida Nagurnaitė. Kol ministerijų atstovai iki pietų bendravo su vietos gyventojais, V. Nagurnaitė rajono problemas ir situaciją aptarė su vicemeru Aurimu Martinka.

Po pokalbio su vicemeru Vyriausybės kanceliarijos atstovė sakė, kad kai kurios problemos yra bendros visoms savivaldybėms, tačiau pastebėjusi ir specifinių.

„Mūsų vizito tikslas buvo sužinoti ir išgirsti ne tik Savivaldybės požiūrį, bet ir piliečių. Kokią žinią jie nori perduoti Vyriausybei ir ką mes galėtume peržiūrėti teisės aktuose. Laukėme ir piliečių problemų, apie kurias jie norėtų informuoti ir rajono Savivaldybę“, – teigė V. Nagurnaitė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video