2024/04/18

 

VIRŠŪNĖLĖS BRUZDA – SKYRIUS LAUKIA

Šiuo metu partija „Tvarka ir teisingumas“ išgyvena dramatišką ir aistrų kupiną laikotarpį. Tai kelia įtarimų, kad tvarkos toje politinėje arenoje mažai. Praeitą savaitę iš partijos pasitraukė per apkaltą iš prezidento pareigų pašalintas europarlamentaras Rolandas Paksas.

Ugningai praėjo ir partijos kongresas, kur pirmininku išrinktas Remigijus Žemaitaitis. Dar prieš didįjį įvykį pasigirdo kalbų, kad keleto šios partijos narių keliai suko ir per Kupiškį.

Audinga SATKŪNAITĖ

Situaciją stebi iš šalies

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ Kupiškio skyriui nuo birželio pradžios pirmininkauja Julius Panka. Ilgus metus Tautininkų sąjungai buvęs ištikimas J. Panka prie „Tvarkos ir teisingumo“ partijos tikino prisijungęs praeitą rudenį.

Kupiškio skyriaus pirmininkas tvirtino, kad partijos kongrese dalyvauti planavo, tačiau dėl pasikeitusių aplinkybių į Klaipėdą nuvykti negalėjęs. Po jo nemažai bendravęs su keletu bendrapartiečių.

„Šiuo metu partijoje yra labai daug pasikeitimų. Įdomu, kokie buvo priimti nutarimai, programos gairės, kas sudaro valdybą ir kt. Dabar pasižiūrėjau partijos puslapyje, kol kas jokių žinių nėra. Palauksiu naujausios informacijos ir rengsime skyriaus susirinkimą. Tuomet kalbėsimės ir planuosime“, – sakė antradienį kalbintas J. Panka.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Aurelijaus Sabaliausko piešinys
Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Panka buvo Šeškines turgelio tautininku pirmininkas,dabar ku piskio turgelio TT skyriaus pirmininkas

Rekomenduojami video