2024/04/19

 

PARODOJE „EXPO AUKŠTAITIJA“ – IR KUPIŠKĖNAI

Savaitgalį Panevėžyje praūžė 23-oji paroda „Expo Aukštaitija“. Tai puiki proga Lietuvos ir užsienio gamybininkams, prekiautojams, organizacijoms, mokykloms bei kitoms įstaigoms pristatyti savo veiklą.

Parodoje antrą kartą iš eilės dalyvavo Kupiškio r. turizmo ir verslo informacijos centras ir Kupiškio technologijos ir verslo mokykla.

Audinga SATKŪNAITĖ

Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centro l. e. p. direktorė Vaida Laučinavičė sakė, kad parodoje „Expo Aukštaitija“ dalyvavo visas tris dienas – nuo penktadienio iki sekmadienio. O Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos stendą buvo galima išvysti tik vieną dieną.

„Mes dalyvavome ir praeitais metais. Nepraleidome progos pasirodyti ir šįmet. Labai džiugu buvo pamatyti daugiau savų, tai yra Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos stendą. „Expo Aukštaitija“ – labai įvairi paroda, labiau susijusi su verslo sektoriumi, bet kuo toliau, tuo labiau į ją įsitraukia ir Lietuvos turizmo centrai. Parodos dalyviai ir lankytojai nebuvo tik panevėžiečiai, bet atvykę ir iš aplinkinių miestų“, – įspūdžius perteikė V. Laučinavičė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video