2024/03/19

 

IŠLYDĖTI Į LIETUVOS ŠIMTMEČIO MOTOCIKLŲ RALĮ

Palydėtuvių į varžybas akimirka – iš kairės: ralio dalyvis Vidas Zulonas, rajono mero pavaduotojas Aurimas Martinka, kupiškėnų komandos „Kupiškio vikingai“ vadovas Eligijus Tumonis ir ralio dalyvis Paulius Pranckūnas. Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Palydėtuvių į varžybas akimirka – iš kairės: ralio dalyvis Vidas Zulonas, rajono mero pavaduotojas Aurimas Martinka, kupiškėnų komandos „Kupiškio vikingai“ vadovas Eligijus Tumonis ir ralio dalyvis Paulius Pranckūnas.
Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Rugpjūčio 18 dieną, aštuntą kartą Lietuvoje prasidėjo intelektualus, kultūrinis, pažintinis motociklininkų turistinis ralis. Jo dalyviai važiuoja po visą Lietuvą, aplanko kultūros, paveldo ir kitas vertingas krašto vietoves ir įvykdę organizatorių pateiktas užduotis gauna taškus. Komanda, surinkusi daugiausiai taškų, laimi. Šiame ralyje dalyvauja ir „Kupiškio vikingų“ komanda.
Finišas numatytas šiandien 17–18 val. Birštono centre.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Šiemet kupiškėnus motociklininkus Eligijų Tumonį, Vidą Zuloną ir Paulių Pranckūną į varžybas palydėjo ir palinkėjo garsinti Kupiškį rajono mero pavaduotojas Aurimas Martinka, Viešųjų pirkimų ir strateginio planavimo skyriaus vyr. specialistė Ingrida Varnytė. Kupiškiui atstovauja ir Andrius Žilinskas bei Tomas Žalnieriūnas, nedalyvavę oficialiose palydėtuvėse.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Saunuoliai vyrai. Sekmes jiems

Rekomenduojami video