2024/04/19

 

NAUJAS ŽINGSNIS – TRUMPALAIKĖ NUOMA

Tai Kupiškio krašte pirmas namas, kurį lietuviai ir užsieniečiai trumpam laikui gali išsinuomoti per internetinę platformą „airbnb.com“. Nuotrauka iš asmeninio Mariaus Skrupskio albumo

Tai Kupiškio krašte pirmas namas, kurį lietuviai ir užsieniečiai trumpam laikui gali išsinuomoti per internetinę platformą „airbnb.com“.
Nuotrauka iš asmeninio Mariaus Skrupskio albumo

Tarp lietuvių pamažu populiarėja trumpalaikė nuoma, kurią galima teikti per internetinę platformą „airbnb.com“. Didesniuose miestuose gyvenantiems būstų šeimininkams tai seniai nebe naujiena, bet į Kupiškį toks apgyvendinimo paslaugų teikimas žengia tik pirmuosius, tačiau sėkmingus žingsnius.

Audinga SATKŪNAITĖ

Pradėti nesudėtinga

Trumpalaikės nuomos per internetinę platformą „airbnb.com“ debiutantu Kupiškyje pelnytai galima vadinti Marių Skrupskį. Anot jo, tai gali būti verslo pradžiamokslis gyventojams, kurie turi laisvų būstų, tačiau nenori įsileisti nuomininkų ilgam laikui ar pageidauja užsiimti papildoma veikla.

„Kai man pasiūlė tokią idėją, aš turėjau visas sąlygas to imtis, kadangi turiu negyvenamą namą Aukštupėnuose, kurį šiuo metu trumpam laikui gali išsinuomoti miesto svečiai“, – sakė M. Skrupskis.

Internetinėje platformoje „airbnb.com“ pašnekovas yra sukūręs tris galimus gyvenamojo būsto trumpalaikės nuomos pasiūlymus – viso namo, kambarius be virtuvės ir vieną kambarį.

M. Skrupskis aiškino, kad sukurti trumpalaikės nuomos pasiūlymą per internetinę platformą „airbnb.com“ nesudėtinga ir tą gebėtų padaryti bet kuris žmogus.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai

Rekomenduojami video