2024/04/18

 

SEZONINIS VERSLAS – ANT TVIRTŲ PAMATŲ

Vaidas Juknevičius sakė, kad turėti savo verslą Lietuvoje įmanoma, tik reikia neabejoti žengiant pirmą žingsnį, o paskui daug dirbti. Autorės nuotrauka

Siekiant tikslų, niekas negali sustabdyti – tą gali patvirtinti Vaidas Juknevičius. Laiptelis po laiptelio, su didesnėmis abejonėmis ar be jų, įkurti verslą, kuris užaugintų sparnus, yra įmanoma. Tereikia tikėti tuo, ką darai, ir nebijoti sunkiai dirbti.

Audinga SATKŪNAITĖ

Žingsnis po žingsnio

V. Juknevičius nemažai metų užsiima veikla, kuri nėra susijusi su jo darbu, tačiau reikalauja tiek pat atsidavimo. O viskas prasidėjo taip… Vaidas pasakojo, kad baigęs mokslus Kupiškyje, išvyko studijuoti į Vilnių, vėliau – keliems mėnesiams dirbti į Vokietiją. Pasibaigus darbo kontraktui, 2013 metais jis grįžo į gimtuosius kraštus ir pradėjo domėtis projektais, kuriuos siūlė Kupiškio rajono vietos veiklos grupė. Taip gimė mintis gauti finansavimą priemonei „Verslo plėtra kaimiškose vietovėse.“

„Pasikonsultavau su Vietos veiklos grupės specialistais, parašiau paraišką, kurią man patvirtino. Prieš ją patvirtinant, laimėjau konkursą dirbti Priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje. Vėliau iš Vilniaus grįžo draugė ir kartu pradėjome kurtis“, – sakė V. Juknevičius.

Taigi 2013 metais Vaidas gavo paramą ir ėmėsi baidarių nuomos. Šią veiklą jis plėtoja šeštus metus ir būtent tai buvo paskata nesustoti ir įgyvendinti savo idėjas. Gauti paramą paraišką jis pateikė ir po metų, tokiu būdu V. Juknevičius galėjo įsigyti dažasvydžio įrangą.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video