2024/03/28

 

VALDA RIDIKAITĖ UŽDAINAVO SU ŽINOMU AKTORIUMI

Charizmatiškos dainininkės Valdos Ridikaitės, kurios slapyvardis Snailymood, vardas ir jos kūryba tapo žinomi tada, kai ji dalyvavo televizijos projekte „Aš – superhitas“. Mergina kurį laiką nuo muzikos buvo kiek atitolusi, tačiau apie save priminė įrašiusi bendrą dainą kartu su aktoriumi Mariumi Repšiu.

Audinga SATKŪNAITĖ

Nėrė į avantiūrą nedvejodama

Kupiškėnės V. Ridikaitės draugystė su aktoriumi ir laidų vedėju M. Repšiu užsimezgė jai dalyvaujant prieš metus televizijos ekranus užvaldžiusiame muzikiniame projekte „Aš – superhitas“. Tuomet aktorius kuriam laikui buvo tapęs vienu iš projekto dalyvių mokytojų.

„Ten užsimezgusi mūsų pažintis nebuvo tik darbinė. Jis mane per projektą labai palaikė ir netgi norėjo, kad būtent aš nugalėčiau. Mes labai gerai sutarėme“, – sakė V. Ridikaitė.

Pasibaigus muzikiniam projektui „Aš – superhitas“ jų ryšys kuriam laikui nutrūko ir bendravimas buvo minimalus. Tačiau V. Ridikaitė visuomet domėjosi aktoriaus veikla. Kad gimė kupiškėnės ir M. Repšio netikėtas duetas, jie turi būti dėkingi aktoriaus žmonai Vaidai.

„Tuo metu dirbau vienoje ekologiškų prekių parduotuvėje pardavėja konsultante ir čia mane pamatė Mariaus žmona. Ji manęs pasiteiravo, kaip sekasi. Tuomet aš jai pasakiau, kad su muzika nieko nedarau. Toliau įvykiai rutuliojosi labai spontaniškai – Vaida visas žinias apie mane perdavė vyrui, jis mane prisiminė ir pasiūlė kartu įrašyti dainą“, – pasakojo V. Ridikaitė, kuri nė nedvejodama priėmė aktoriaus pasiūlymą ir nėrė į avantiūrą.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • klausiau,labai patiko, kokie abu gražūs, fainai!!!

  • Kiekvienas žmogus turi svajonių ir dažnai reikia daug sunkaus darbo,kad svajonės pildytųsi. Sekmės,mergaite.

  • Šaunuolê Valdute ,linkiu kūrybinių idėjų ,tobulėjimo ir naujų iššūkių 🙂

Rekomenduojami video