2024/04/19

TECHNOLOGIJOS IR VERSLO MOKYKLA ATSISVEIKINO SU ABSOLVENTAIS

Praėjusią savaitę baigėsi pagrindinė valstybinių brandos egzaminų sesija, tad abiturientai nekantriai laukia jų rezultatų ir po truputį matuojasi šventinius išleistuvių drabužius.

Prieš pat Jonines, penktadienį, Kupiškio technologijos ir verslo mokykla išlydėjo 27-ąją absolventų laidą. Ypatingą ir išskirtinę, nes jos profesinio mokymo diplomuose – atkurtos Lietuvos šimtmečio žyma.

Jurga BANIONIENĖ

175 absolventai

Į mokyklos aktų salę prieš pietus rinkosi šventiškai pasipuošę absolventai, jų grupių vadovai, mokytojai. Netrūko ir žmonių, atskubėjusių pasveikinti Kupiškio technologijos ir verslo mokyklą baigusių mokinių.

Pirmoji į visus kreipėsi direktorė Lina Kaušakienė. Ji kalbėjo, kad ši mokyklos absolventų laida – išskirtinė, Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio laida, taip pat gana gausi – 175 mokiniai. Įgytos suvirintojo, socialinio darbuotojo padėjėjo, staliaus, prekybos įmonių vadybininko padėjėjo, apskaitininko ir kasininko, technikos priežiūros verslo darbuotojo, apdailininko (statybininko), virėjo, padavėjo ir barmeno profesinės kvalifikacijos. Absolventų žinias ir praktinius įgūdžius vertino darbdavių komisijos, tarp jų – ir buvę mokyklos auklėtiniai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Autorės nuotraukos

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video