2024/03/29

 

„OBELĖLĖ“ – ŽYDI IR DERA TRISDEŠIMT METŲ

Praėjusį penktadienį, gegužės 25-ąją, Kupiškio vaikų lopšelyje-darželyje „Obelėlė“ surengta baigiamoji šios įstaigos 30-ojo gimtadienio šventė.
Į ją pakviesti buvę šios įstaigos darbuotojai, socialiniai partneriai, steigėjai.

Juos „Obelėlės“ kolektyvas supažindino su savo istorija ir nuveiktais darbais. Nuotaikingą koncertą renginio dalyviams dovanojo šio darželio auklėtiniai. Šią programą paįvairino Kupiškio meno mokyklos jaunosios akordeonistės grojimas.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

„Obelėlės“ direktorė Danguolė Koženiauskienė, pakalbinta prieš šventės pradžią, sakė, kad trisdešimt metų jų įstaigai sukako pernai lapkričio 17 dieną. Tuomet surengta šventė darželio vaikams grupėse. Metų pabaigos šventės irgi vyko su gimtadienio akcentais, jose dalyvavo ir vaikai, ir tėvai, ir darbuotojai. O dabar norima savo nuveiktais darbais pasidžiaugti kartu su įstaigos socialiniais partneriais, supažindinti juos su darželio pokyčiais ir kasdiene veikla.

Tad renginio pradžioje, nuskambėjus „Obelėlės“ himnui, visi svečiai buvo pakviesti pasivaikščioti po darželį, apsilankyti grupėse ir savo akimis pamatyti, kokia yra darželio kasdienybė. Daug kam tai buvo tarsi sugrįžimas į savo vaikystę.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video