2024/04/19

 

TARP EKSPEDICIJOS „MISIJA SIBIRAS 2018“ KANDIDATŲ – IR KRAŠTIETIS

Kupiškėnas Vytis Zavackas pateko tarp 80 kandidatų liepos mėnesį su „Misija Sibiras 2018“ vykti į Krasnojarsko kraštą saugoti gyvosios istorijos. Autorės nuotrauka

Tryliktus metus vykstantis projektas „Misija Sibiras“ šiemet sulaukė labai didelio susidomėjimo, atrankos anketas pateikė net 967 jaunuoliai. Gegužės 26–27 dienomis rengiamas antras atrankos etapas į ekspediciją „Misija Sibiras 2018“. Į bandomąjį žygį pakviesta 80 kandidatų, tarp jų – ir kupiškėnas, Savivaldybės paveldosaugininkas Vytis Zavackas.

Jurga BANIONIENĖ

Motyvai

V. Zavackas teigė, jog jam visada rūpėjo dalyvauti šioje misijoje, todėl gegužę užpildė dalyvio anketą. Visai neseniai sulaukė žinios, kad pateko į atrinktų kandidatų sąrašą.

„Kiek domėjausi, anketų buvo užpildyta beveik tūkstantis, tiek sulaukta norinčių dalyvauti. Šiemet bus renkamos dvi ekspedicijos komandos į atskiras vietoves. Kitą savaitgalį rengiamas bandomasis žygis, iš atrinktų kandidatų bus formuojama galutinė komanda“, – kalbėjo pašnekovas.

Anketą į ekspediciją „Misija Sibiras“ Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vyriausiasis specialistas, kuruojantis rajono paveldosaugos reikalus, V. Zavackas pildė antrą kartą. Šis buvo sėkmingas ir atvėrė galimybes išbandyti savo jėgas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Varyk, Vyti!!! Pasikankink ir mums papasakosi…

  • Šaunuolis Vytis.Ištvermės Linkiu ir sveikatos.

  • nuostabus jaunuolis,kad daugiau tokiu

  • Reikia pamatyti pasaulio ne tik kur vien asfaltas, stiklas ir betonas bei gultai prie baseinų.

Rekomenduojami video