2024/04/20

 

ATŠVĘSTAS JAUNIMO CENTRO JUBILIEJUS

Kovo 16 d. su draugais ir bendraminčiais Kupiškio jaunimo centras paminėjo savo jubiliejinį – dešimtąjį gimtadienį. Autorės nuotrauka

Kovo 16 d. su draugais ir bendraminčiais Kupiškio jaunimo centras paminėjo savo jubiliejinį – dešimtąjį gimtadienį.
Autorės nuotrauka

Praėjusį penktadienį Kupiškio jaunimo centras skambiai atšventė dešimties metų gimtadienį. Čia netrūko dainų ir šokių, draugų ir socialinių partnerių sveikinimų, dovanų bei siurprizų.

Jurga BANIONIENĖ

Spalvingi pasirodymai ir smagūs klausimai

2008 metais įkurtas Kupiškio jaunimo centras šiais metais mini dešimties metų veiklos jubiliejų. Į gimtadienio šventę penktadienio popietę susirinko būrys šią neformalaus ugdymo įstaigą lankančių jaunuolių, atvyko socialiniai partneriai, kitų atvirų jaunimo centrų atstovai.

Šventėje buvo visko – skambėjo ne tik Lietuvos popscenos žvaigždėmis virtusių jaunimo centro lankytojų, bet ir direktorės Editos Vaitiekūnienės dainos. Pasirodė ugnies žonglieriai, tiesa, jie stebino ne ugnies triukais, o šviesos efektais. Didelio palaikymo ir gausių plojimų sulaukė Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos roko grupė, šoko gimnazijos šokio teatro „Una“ merginos bei krepšinio palaikymo merginų grupė „Laid back“.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video