2024/03/28

 

UGNIS PASIGLEMŽĖ VYRO GYVYBĘ

Toje namo pusėje, kur rastas sudegęs žmogaus kūnas, liko tik kambario sienos. Senolių namo galo liepsnos nespėjo paversti griuvėsiais. Kupiškio PGT nuotrauka

Antradienį paryčiais ugnis siautėjo Gyvakarų kaimo name, kuriame įrengti du socialiniai būstai. Viename namo gale gyvenusių senolių gyvybes išgelbėjo laiku atskubėjusi kaimynė, o dar vieno gyventojo kūnas rastas tik užgesinus gaisrą. Tai pirmoji gaisro auka šiais metais.

Audinga SATKŪNAITĖ

Visų neišgelbėjo

Apie gaisrą Gyvakarų kaime, Alizavos seniūnijoje, pranešimas buvo gautas maždaug 3 val. Į įvykio vietą atvažiavus ugniagesiams gelbėtojams vienas medinio namo galas degė atvira liepsna. Alizavos seniūnijos name, kuriame buvo įrengti du socialiniai būstai, gyveno trys asmenys. Dar iki ugniagesių gelbėtojų atvykimo du garbaus amžiaus senolius išgelbėjo apie nelaimę pranešusi moteris.

Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyresnysis specialistas Vytautas Kazlauskas sakė, kad kitoje kelio pusėje gyvenanti kaimynė išgirdo sproginėjančio šiferio garsą ir atsikėlusi išvydo degantį namo stogą. Ji iš karto puolė skambinti bendruoju pagalbos numeriu ir nubėgo į vietą pažiūrėti, kas vyksta.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Aš manau, kad kalbininkams ir lietuvių kalbos žinovams, vertintojams čia ne vieta! Geriau vertinkit meno reikaluose o ne čia. Aplink pilna gudručių, bet jie visi yra komentarų aukos, kurie nieko neišmano šituose reikaluose!!

  • PAGARBOS ISEJUSIEMS

  • Nebereikės gerti už dirbančiųjų pinigus.

    • Gal visu pirma reikia nepamirsti, kad tai gali buti kazkieno artimas zmogus.

    • Man atrodo, kad tamstos labai žemas intelektas, jei taip atsitiktu tamstos artimiesiams? ar pačiam labai norėtum, kad taip pat piltusi komentarai? PIRMA ČIA ŽUVO ŽMOGUS IR BENT JAU PAGAILĖTUM ARTIMŲJŲ GAL NET NEISIVAIZDUOJI KOKS SKAUSMAS ARTIMIESIAMS???? O DAR KAI PERSKAITO TOKIOS KOMENTARUS!!

      • Intelekto lygį taip pat parodo ir klaidų skaičius komentaruose.

      • Nieko baisaus. Artimiesiems, bus dar viena proga pagerti. Normalūs žmonės dirba, o nesitrina po socialinius būstus, mirusiame kaime.

        • žiūrėk kad pats neatsidurtum jų vietoje

Rekomenduojami video