2024/04/18

 

PADĖKOS VAKARAS, UŽLIETAS AKORDEONO MELODIJŲ

Per Tris karalius, sausio 6-ąją, trečią kartą Kupiškio kultūros centro didžiojoje salėje surengtas mero padėkos vakaras.

Per renginį išdalytos nominacijos nusipelniusiems kupiškėnams, apdovanoti pirmi praėjusių metų naujagimiai, pagerbtos įstaigos, įmonės ir organizacijos, įsijungusios į kalėdinės puošybos konkursą ir visą šventinį laikotarpį dovanojusios šventinę nuotaiką aplinkiniams.

O įspūdingiausios vakaro akimirkos buvo akordeono virtuozo Martyno Levickio koncertas.

Tradicinio padėkos vakaro metu nominacija skirta sporto bendruomenės atstovei, sporto veteranų klubo „Šaltinis“ narei, ilgametei teniso trenerei Adelei Gaškienei – už kūno kultūros ir sporto puoselėjimą, sportininkų rengimą, aktyvų sporto propagavimą.
Autorės nuotrauka

Jurga BANIONIENĖ

Už gyvenimo nuopelnus

Į pirmą šių metų renginį Kultūros centre sugužėjo išties daug kupiškėnų, visus vos talpino didžioji salė.

Susirinkusius pasveikino vakaro vedėjai – naujas duetas – Kultūros centro darbuotoja Karolina Vaižmužytė ir Jaunimo centro atstovas Paulius Remeikis.

Į sceną pakilęs rajono vadovas Dainius Bardauskas Trijų karalių šventės proga linkėjo, kad karaliai su dovanomis gyventojus lankytų visus metus.

Jis pasidžiaugė, kad šį kartą nominacijomis už gyvenimo nuopelnus bus apdovanoti trys rajono asmenys – dvi moterys ir vyras. Anot mero, tų, kurie verti tokių apdovanojimų, būta tikrai ne vieno ir dar ne vienas juos gaus.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Apdovanojimai ir tinka garbaus amžiaus žmonėms. Jie per savo ilgą gyvenimo daug nuveikia o ką gi jaunas žmogus spėjo padaryti, jam dar daug reikia prakaituoti kad nusipelnytų pagarbos. Tikrai, tikrai pagarbą reikia nusipelnyti o Gasiūnas šaunuolis jis to vertas. Kultūringas žmogus niekada kito nekritikuos ir tuščiai ne trokš garbės . Jeigu tamsta vertas būsi tave įvertins o jeigu neįvertino reiškia dar nepriaugai iki tokio lygio. Sėkmės, sveikatos tau Algirdai

  • net juokinga,kad nesuprantat,jog iki pensininko Gasiūno dar ne vienam 20 mečiui daug daug košės kabinti reikia,kiek šitas žmogus turi suvokimo apie augalus ir jų priežiūrą.O viena asaba iš Matulionio gatvelės labai taiko jo vietelėn,bet nepavyksta apšmeižti,nes prie švaraus žmogaus gyvačių nuodai nelimpa.

  • Vakaras tai vakaras, už ką pensininką Gasiuną taip apdovanojot, kad užima vietą darbe? nepakeičiamas, kode nedirbama pagal rinkimines programas? ypatingai konservatoriai, biški iš kart sujudejo ledai , toliau stovi vietoj…..

Rekomenduojami video