2024/04/16

 

Į TEISIAMŲJŲ SUOLĄ SĖS BUVĘS SENIŪNAS IR DVIEJŲ BENDROVIŲ DIREKTORIAI

Buvęs Noriūnų seniūnijos seniūnas Audronijus Zulonas įtariamas kyšininkavimu ir dokumentų klastojimu. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Panevėžio apygardos prokuratūra perdavė Kupiškio apylinkės teismui baudžiamąją bylą, kurioje kaltinimai pareikšti 3 asmenims, tarp jų – buvusiam Noriūnų seniūnijos seniūnui Audronijui Zulonui.

Šioje byloje ikiteisminį tyrimą atliko Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Panevėžio valdybos pareigūnai, o jiems vadovavo Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

Buvusiam seniūnui A. Zulonui pareikšti kaltinimai dėl kyšininkavimo bei dokumentų suklastojimo. Kartu su juo į teisiamųjų suolą sės dviejų bendrovių vadovai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Tas Audrius,prie valstiečių mėro pragėrė teises – gerai,teistas už nesąžiningumą kreditorių atžvilgiu-gerai,pagaliau trečias kartas nemelavo.Šlykštukui baigėsi karjera.

  • Is didelio debesio,kad nebutu mazai lietaus.

  • Na nei kiek nenuostabu, kad Audriukas apetitnas, jis visą gyvenimą toks, tik su bizniukais, gal vieną kart išmuš atpildos valanda, nors tokiu apetitnu pilna ir pačioj rajono širdy, bet ju matyt nieks nenori.

Rekomenduojami video