2024/04/20

 

UŽ IŠPILDYTĄ SVAJONĘ – ŽIBANČIŲ AKIŲ PADĖKA

Visą laiką mažojo svajotojo Deivido veide žaidė šypsena ir akių blizgesys, pamačius prie jo namo atvykusius netikėtus svečius. Jis nepraleido progos pasėdėti ir ugniagesių gelbėtojų automobilyje, ir kiekvienam paspausti ranką. Autorės nuotrauka

Visą laiką mažojo svajotojo Deivido veide žaidė šypsena ir akių blizgesys, pamačius prie jo namo atvykusius netikėtus svečius. Jis nepraleido progos pasėdėti ir ugniagesių gelbėtojų automobilyje, ir kiekvienam paspausti ranką.
Autorės nuotrauka

Laikas prieš Kalėdas ypatingas savo gerumo akcijomis. Septintus metus Lietuvoje vykdomas projektas „Vaikų svajonė“, kurios organizatoriai siekia išpildyti sudėtingomis socialinėmis sąlygomis gyvenančių vaikų svajones ir padrąsinti vaikus jomis tikėti, jų siekti. Antradienį iš laimės sužibo dar vieno mažylio – septynmečio Deivido – akys.

Audinga SATKŪNAITĖ

Projekto „Vaikų svajonės“ anketą interneto puslapyje gali pildyti visi vargingesnėse šeimose gyvenantys nepilnamečiai. Savo svajonę yra išsakę 18 006 vaikai iš įvairių Lietuvos savivaldybių, o jų norus gali išpildyti bet kuris galintis ir norintis pasidalyti gerumu.

Iki šios dienos jau yra išpildyta daugiau nei 80 procentų vaikų svajonių, o jos pačios įvairiausios – nuo žaislų iki drabužių.

Noriūnuose gyvenančio Deivido svajonę nutarė įgyvendinti Kupiškio ugniagesiai gelbėtojai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video