2024/03/19

 

PRAŠLUOTA DAR VIENA SENIŪNIJA

Buvęs Noriūnų seniūnijos seniūnas Audronijus Zulonas šiuo metu nuo žiniasklaidos atsiribojęs ir pasitraukimo iš posto priežasčių nekomentavo. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Šią savaitę dar viena rajono seniūnija liko be pagrindinės valdžios galvos. Noriūnų seniūniją paliko apie septyniolika metų jai vadovavęs Audronijus Zulonas, paskui kurį velkasi „nešvarių darbelių“ šleifas.

Audinga SATKŪNAITĖ

Pokyčiai natūralūs?

Kupiškio rajono savivaldybės administracijos direktorius Marius Mališauskas patvirtino, kad darbo santykiai su buvusiu Noriūnų seniūnijos seniūnu nutraukti abiejų šalių susitarimu. A. Zulonas iš savo posto pasitraukė pirmadienį. Buvęs seniūnas šiuo metu atsitvėręs tylos siena ir išėjimo priežasčių iš jo lūpų išgirsti nepavyko. Jis į telefono skambučius neatsakė.

Kurį laiką be seniūno buvo ir Kupiškio rajono seniūnija. Jos vadovas Julius Vytautas Semėnas iš posto patraukė pasibaigus valstybės tarnybos laikui, tai yra jam išėjus į pensiją.
M. Mališauskas tai, kad seniūnijos yra be vadovų, vertina natūraliai, nes, anot jo, vyksta kolektyvų įvairių pareigybių kaita.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Naturalus ir sveikas sprendimas. Tikimes, kad naujas seniunas bus darbstus, nesusireiksmines ir atsidaves zmonems bei seniunijos reikalams, neturintis zalingu iprociu. Rajono vadovams gal pavyks surasti gera zmogu.

  • Puzonas karalius, karaliene namie, bet karalaite pasikviete arciau.

  • Paaiškinu,nesamones rašai,išėjo šalių susitarimu o tai yra 4 mėn.atlyg.pompensacija,po teismo gautų 0eurų.

  • Kas sekantis savo noru? Juk labai madinga dabar Kupišky.

  • O KAS TAS PUZONAS ? VISIEMS KYŠIUS DUODA,KAIP RAŠOMA,TAI KODĖL JO NEKALTINA.. PAVYZDŽIUI-VAIRUOTOJAS PASIŪLO POLICININKUI KYŠĮ,TAI JUK BAUDŽIA TĄ KURIS KYŠĮ SIŪLĖ. IR TAS VAIRUOTOJAS KYŠĮ SIŪLĖ IŠ SAVO PINIGINĖS. O ČIA MINIMAS PUZONAS,REIK MANYT, SIŪLĖ NE IŠ SAVO PINIGŲ, O IŠ ĮMONĖS.IŠ KUR GRYNI PINIGAI ĮMONĖSE,KURIUOS GALIMA DALINTI KAIP NORI.RAŠOMA,KAD ATLIEKAMA DARBAIS,TAI TŲ DARBŲ PILNAI NEATLIEKA KITIEMS UŽSAKOVAMS. O AR NEPASIIMA UŽ TAI PINIGŲ? LABAI JAU DAUG NEAIŠKUMŲ,O JIS LIEKA ŠVARUS.

  • Reikia pirmiausia tą biznieriu Puzoną sodint cypen , visus apviniojes voratinkliu, tik vieni išlipa sausi kiti iklimpsta, taip pat yra ir su Zigmuku, ir toliau mirksi, nieko negalvodamas, pinigelius dirba.

  • geras buvo žmogelis, niekam blogo nedarė, tik kiti jam blogo linkėjo.

  • Dar nubirėjo vienas penkialapio dobilėlio lapas.

Rekomenduojami video