2024/03/19

 

SUDĖLIOTA VALSTYBĖS ATKŪRIMO ŠIMTMEČIO MINĖJIMO PROGRAMA

Nuotrauka iš interneto

Praėjusią savaitę per Savivaldybės tarybos posėdį patvirtinta Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo Kupiškio rajone 2017–2020 metų programa. Ji žada, kad įvairių renginių ir akcijų šiai svarbiai sukakčiai paminėti netrūks. Laukia šimtmečio parko sodinimas, naujų gatvių pavadinimų suteikimo ceremonija, šeimų varžytuvės, šimtmečio eglės įžiebimas, naujų leidinių sutiktuvės.

Jurga BANIONIENĖ

Ketveriems metams

Programa sudaryta remiantis darbo grupės Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo programai parengti ir įgyvendinti siūlymais. Pasak grupės narės, rajono Savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėjos Jurgitos Trifeldienės, grupė rinkosi į posėdžius, buvo kreiptasi į įvairias įstaigas ir laukiama jų siūlymų, kaip minėti valstybės šimtmetį.

Programa sudaryta ketveriems metams. J. Trifeldienė teigė, kad jokie teisės aktai nenumato, jog tokią programą turi tvirtinti Savivaldybės taryba, tačiau siekiant plačiau su numatomais renginiais supažindinti Tarybos narius, paskleisti šią žinią nutarta teikti ją tvirtinti.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • na ir kur ta programa?

  • kada bus paskelbti iškiliausių kupiškėnų rinkimų rezultatai?

  • Patvirtino taryba programą,nirs ti nenumato jokie teises aktai…
    Tik Kupišky taip ir gali daryt.
    O paskui nuleis isakymus ant istaigu galvu,kas nevykdys kokios nesamones,turbut is darbo paliuosins.

  • Gal vietoje programų pradėkime dorai dirbti ir į žmones žiūrėti ne kaip į šachmatų figūrėles,kurias galima stumdyti kaip tik užsimanai.

Rekomenduojami video