2024/04/16

 

Į VESTUVIŲ CEREMONIJĄ – SU VILKIKAIS

Raisą ir Remigijų Karalius, kurie šeštadienį į tuoktuvių vietą atvyko su vilkikais, sveikino ne tik artimieji, bet ir bendradarbiai. Pastarieji tikino sunkiai patikėję jaunavedžių drąsiu sprendimu, kol savo akimis nepamatė iš sunkiasvorių transporto priemonių išlipančių pačių jaunųjų. Autorės nuotrauka

Raisą ir Remigijų Karalius, kurie šeštadienį į tuoktuvių vietą atvyko su vilkikais, sveikino ne tik artimieji, bet ir bendradarbiai. Pastarieji tikino sunkiai patikėję jaunavedžių drąsiu sprendimu, kol savo akimis nepamatė iš sunkiasvorių transporto priemonių išlipančių pačių jaunųjų.
Autorės nuotrauka

Šeštadienio popietę miesto gatvėse buvo galima išvysti kiek neįprastą akiai vaizdą. Link rajono Savivaldybės nuo Aukštupėnų judėjo šventiškai kaspinais ir balionais papuošti krovininiai automobiliai – vilkikai. Kitų transporto priemonių vairuotojai greičiausiai įtarė, kad šių iškilmingai judančių automobilių viduje sėdi jaunavedžiai, todėl jų pasirinkimą susieti savo gyvenimus sveikino spausdami garsinius signalus.
Ne mažiau susižavėjimo bei praeivių nuostabos sulaukė ir jaunųjų išradingumas.

Audinga SATKŪNAITĖ

Kupiškyje – pirmi, Lietuvoje – antri

Sunkiasvoriams automobiliams sustojus už Savivaldybės pastato iš vieno jų išlipo mėlynu kostiumu vilkintis jaunikis Remigijus Baidokas, o iš antro – balta suknele pasidabinusi nuotaka Raisa Karalienė. Ji sėdėjo prie baltos spalvos transporto priemonės vairo, būsimasis vyras – prie raudonos. Šiais automobiliais kartu su jaunavedžiais į santuokos ceremoniją atvyko ir piršliai, pirmoji pora.
Jaunavedžiai prieš ceremoniją spinduliavo džiaugsmu ir, atrodė, kad jie visiškai nejautė jaudulio, tik nekantravo tapti šeima. R. Karalienė pasakojo, jog su būsimu vyru susipažino Prancūzijoje, tuomet jie dar nebuvę bendradarbiai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Puikiai,įdomiai,nekasdieniškai.Bus gera šeima,nes mėgsta pokštauti,myli gyvenimą! Sekmės dideliausios!

  • Yra posakis : pažiūrėk į save o paskui teisk kitus.
    Žmonės pikti parodo kokie jie nelaimingi.
    Sveikinu šaunuoliai

  • Kvepia kaimu…. 🙂

  • Hmmm o as galvojau kad Kupiskio centre krovininiu auto eismas draudziamas, o jei zenisis kariskiai tankistai????? gal i CMB atvaziuos su tankais?

  • o kodel ji Karaliene? tai išsiskyre su Karalium? Ar ne ta moteris dirbo Bikuvoj?

    • Šaunuoliai :)Didžiausios laimės jūsų šeimai.

Rekomenduojami video