2024/04/16

 

DAINUOJANTI POLICININKĖ SUDERINA NORŲ STYGAS

Neseniai Kupiškio rajono policijos komisariate pradėjusi dirbti Ineta Baronaitė naujiesiems kolegams jau spėjo pademonstruoti savo talentą dainuoti. Tą ji padarė Lietuvos policijos ir visuomenės šventėje, kuri vyko praeitą savaitę Panevėžyje. Nuotrauka iš Inetos Baronaitės asmeninio albumo

Neseniai Kupiškio rajono policijos komisariate pradėjusi dirbti Ineta Baronaitė naujiesiems kolegoms jau spėjo pademonstruoti savo talentą dainuoti. Tą ji padarė Lietuvos policijos ir visuomenės šventėje, kuri vyko praeitą savaitę Panevėžyje.
Nuotrauka iš Inetos Baronaitės asmeninio albumo

Dvidešimtmetė Ineta Baronaitė dar tik pratinasi vilkėti policininkės uniformą ir savo darbą vadina išsipildžiusia svajone. Nepaisant dabartinio įtempto gyvenimo ritmo, vietoje nenustygstanti mergina vis dėlto randa laiko ir savo pomėgiams, kurie, atrodo, visiškai nesusiję su jos specialybe.

Audinga SATKŪNAITĖ

Tarp Kupiškio ir Pandėlio

I. Baronaitė apie policininkės specialybę rimtai pradėjo svarstyti gana anksti. Tvirtus žingsnius savo pasirinkimo link ji žengė dešimtoje klasėje, kai mergina privalėjo pasirinkti, kokius egzaminus laikys baigdama dvyliktą klasę.

Ineta sakė, kad su policininko profesija ji galėjo susipažinti dar tuomet, kai buvo Lietuvos šaulių sąjungos narė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • su profesine diena. Bet ar nereikejo stoti i konservatoriją? Ar čia policijos universalumas, ir dainuoju ir žulikus gaudau 🙂

Rekomenduojami video